Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم توجهی که در کن به فیلم «برادران لیلا» شد، نشان داد به‌رغم رادیکال شدن سعیدروستایی و ترانه علیدوستی در اظهارات متناقض و ضدایرانی و رفتارهای عجیب و غریب نوید محمدزاده، این بازی مورد توجه داوران کن که اصغر فرهادی هم در میان‌شان بود قرار نگرفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، دو فیلم «برادران لیلا» و «عنکبوت مقدس» جز بدترین فیلم‌ها از نگاهِ مخاطبان فستیوال کن 2022 انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوایزی که شنبه‌شب در کن میان سینماگران تقسیم شد، پیام‌های روشنی برای بسیاری از اهالی سینما و علاقه‌مندان و مخاطبانی که جشنواره‌ها را دنبال می‌کنند داشت و آن تایید گزاره‌هایی بود که درباره پروتکل‌های جشنواره‌های خارجی طرح می‌شد. سیاسی‌بازی حداکثری و توجه ویژه به اقلیت‌ها، اپوزیسیون‌ها، دگرباشان جنسیتی و فرقه‌ها، یکی از رویکردهای همیشگی کن بوده است. همین پروتکل‌ها ایجاب می‌کند تا چهره‌هایی که در این عرصه رسانه‌ای حضور پیدا می‌کنند، تلاش کنند یکی از این شاخصه‌ها را نمایندگی کنند تا بیشتر دیده شوند.

 

بیشتر دیده شدن، یعنی کن بیش از اینکه یک رویداد سینمایی باشد، یک فرصت رسانه‌ای است؛ هم برای برگزارکنندگان و هم برای آنهایی که به مراسمی با این رویکردها دعوت می‌شوند. در سال‌های مختلف برخی از چهره‌هایی که از ایران عازم این رخداد رسانه‌ای شده‌اند، تلاش کرده‌اند برای قرار گرفتن در ردیف یکی از وضعیت‌های از پیش تعیین شده و از پیش برگزیده شدن در کن، با اظهارات، رفتارها و مواجهه‌های عجیب و غریب دیده شوند. گاهی در این مسیر موفق هم بوده‌اند، چرا که هدف، هدف نازلی است و برای رسیدن به هدف نازل هم قرار نیست از ابزار خاصی استفاده کنید یا سختی خاصی را متحمل شوید. ممکن است برخی خواری هم بکشند ولی خب! تاوان دیده شدن در عرصه رسانه‌ای است که اقتصاد سیاسی خاصی آن را هدایت می‌کند. فزونی‌ خواری اما آنجاست که به‌رغم تلاش‌های گسترده برای دیده شدن در چنین فضای کاملا رسانه‌ای، چیزی هم عایدتان نشود و دیده هم نشوید؛ آنقدر که خبر دعوت نشدن‌تان به اختتامیه هم در رسانه‌ها منتشر شود.

این اتفاق برای عوامل فیلم سینمایی «برادران لیلا» رخ داد. در حالی که عمده عوامل فیلم برای دیده شدن، اظهارات ضدایرانی و رفتارهایی عجیب و غریب از خود بروز دادند ولی دست خالی از کن بازمی‌گردند.

عدم توجهی که در کن به فیلم «برادران لیلا» شد، نشان داد به‌رغم رادیکال شدن سعیدروستایی و ترانه علیدوستی در اظهارات متناقض و ضدایرانی و رفتارهای عجیب و غریب نوید محمدزاده، این بازی مورد توجه داوران کن که اصغر فرهادی هم در میان‌شان بود قرار نگرفت. عوامل «برادران لیلا» توهین‌های سخیفی علیه کشورمان مطرح کردند اما آورده‌ای نداشتند.

نه برنده بودند، نه نماینده آبروداری برای مردم بزرگ ایران! مواجهه ریاکارانه‌ای که امثال ترانه علیدوستی در کن داشتند با سکوت‌شان در قبال تحریم‌های گسترده علیه مردم ایران، نشان داد فقط به جایزه می‌اندیشیدند اما ناکام ماندند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برا جشنواره کن سینما برادران لیلا عجیب و غریب دیده شدن رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دیدن اسلام به جامعه کارگری، نگاه رأفت همراه با احترام است

حسین بامیری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد : همانطور که نبی مکرم‌ اسلام (ص) کار و کوشش را همانند جهاد در راه خدا مقدس دانسته و کارگر را به مجاهد فی سبیل‌الله تشبیه می‌نماید و همان اجر و پاداش را برای او متذکر می‌گردد.

وی تصریح کرد: آیین مقدس اسلام کار مفید و سازنده را عبادت تلقی نمود و رشد تعالی انسان را تنها در سایه کار و کوشش می‌داند، در دین مبین اسلام نیل به مدارج عالیه کمال و راه رسیدن به مراتب پیشرفت، صرفاً در سایه کار و تلاش آگاهانه براساس معیارهای الهی بوده، و به همین جهت اسلام با عبادت تلقی کردن کار و کوشش، انسان‌ها را توصیه به رعایت آداب و شرایط عبادت در انجام کارهای مختلف کرده است.

بامیری بیان داشت : نگاهی که دین مبین اسلام به جامعه کارگری دارد نگاه رأفت همراه با احترام است، جامعه‌ی کارگری ما یک جامعه‌ی وفادار به کشور و وفادار به نظام بوده،ما چه در شکل گیری انقلاب و چه بعد از انقلاب و چه در ۸ سال دفاع مقدس شاهد از خود گذشتگی از این عزیزان بوده ایم و به دفعات زیادی این عزیزان مقابل دشمنان این نظام صف آرایی کرده جانانه از این نظام انقلاب دفاع کردند.

وی با اشاره به خلأهای موجود در قوانین مربوط به قانون کار در کشور بیان داشت : اگر شجاعت و از خود گذشتگی این قشر زحمت کش و بی ادعا نبود، اکنون شاهد این همه پیشرفت در تمامی حوزه ها نبوده ایم ، متاسفانه قوانینی که فعلا در کشور در خصوص قوانین مربوط به قانون کار می‌باشد، خلأهایی مشاهده می‌شود و در برخی موارد نیز قوانینی که وضع شده است به درستی اجرا نشده که این کار باعث بوجود امدن نارضایتی‌هایی شده که اکثرا هم به حق بوده است.

بامیری در پایان خاطر نشان کرد : بسیار ضرورت دارد که در قوانین وضع شده در رابطه با کار بازنگری صورت پذیرد و قطعا این امر در کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مربوطه با جدیت پیگیری خواهد شد.

کد خبر 6092778

دیگر خبرها

  • خاطرات ماندگاری که مسعود اسکویی در اذهان شنوندگان به یادگار گذاشت
  • مسعود اسکویی تا آخرین نفس در رادیو ورزش به عشق مخاطبان زندگی کرد
  • نتانیاهو یکی از بدترین قاتلان تاریخ است/ رسانه‌های غربی منافق‌اند
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران
  • حرف‌های سلمان نون خ با مردم در ساختمان صدا و سیما |‌ ویدئو
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • نگاه اسلام به جامعه کارگری همراه با رأفت و احترام است
  • نگاه دیدن اسلام به جامعه کارگری، نگاه رأفت همراه با احترام است
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر