Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جمال ساداتیان، تهیه‌کننده و رئیس هیات مدیره دفتر پخش خانه فیلم در برنامه «سینما معیار» رادیو گفت‌وگو درباره آخرین وضعیت برادران لیلا و انتخاب نماینده ایران در اسکار گفت: ما را برای اسکار معرفی کردند، ولی نمی‌دانیم کمیته کارش را از کی شروع می‌کند و من برای جلسه رسمی دعوت نشدم. در حال حاضر مشکل اساسی وجود دارد و آن این است که این فیلم‌ها که ظرفیت معرفی به اسکار دارند، در هاله‌ای از ابهام به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ساداتیان گفت: طبق آیین‌نامه اسکار فیلم‌ها باید اکران عمومی شده باشند. این درحالی است که دوستان وزارت ارشاد معتقدند این فیلم‌ها پروسه اداری خود را طی نکرده است. در نتیجه باید فیلم‌هایی را برای اسکار معرفی کنیم که معلوم نمی‌شود از سینمای ایران چه تصویری را منعکس می‌کند. پرچم سینمای ایران در دنیا سرافراز است، اما اگر بخواهیم فیلم‌هایی را به اسکار معرفی کنیم که بهترین‌شان روی زمین مانده، نمی‌دانم این تناقض‌ها را چگونه پاسخگو خواهیم بود. 

این تهیه‌کننده درباره سرنوشت فیلم «برادران لیلا» بعد از حواشی که گریبان‌گیرش شد، ادامه داد: همه چیز مبهم است و بحث سر این است که آیا دست‌اندرکاری خطا کرده است؟ ما محصول فرهنگی که تولید می‌کنیم، دارای هویت است. این فیلم هم یک سرمایه‌گذار، تهیه‌کننده و عواملی دارد. 

به گفته سید جمال ساداتیان، وقتی اثری ساخته می‌شود، همه در انتظار نمایش آن هستند تا مورد قضاوت افکار عمومی قرار بگیرد و دست‌اندرکاران هم جا‌های درست و غلط فیلم را ارزیابی کنند. حال ممکن است کارگردان فیلم از دید مسئولین وزارت ارشاد خطایی کرده باشد، چرا باید سرمایه تهیه‌کننده به خطر بیفتد. وقتی این بحران‌ها شکل می‌گیرد، آدم نمی‌تواند صورت مسئله را پاک کند. 

رئیس هیات مدیره دفتر پخش خانه فیلم با بیان اینکه در حال حاضر نمی‌توانیم فیلم را اکران کنیم و بخشی از پول ما بلاتکلیف است، گفت: در دو یا سه پلان فیلم حرف و حدیث‌هایی وجود داشت و کارگردان فیلم هم قبول کرده بود که تغییرات را اعمال کند. از آخرین وضعیت پروژه باخبر نیستم، ولی به گمان خودم فیلم با وضعیت بلاتکلیفی رو‌به‌رو است.

پیش از این، محمد‌مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه «جهان‌آرا» درباره اقدامات یک‌ساله وزارتخانه گفته بود، در دولت قبل با انبوهی از مجوزهای آثار نمایشی و کتاب مواجه بودیم. به عنوان مثال، در حوزه فیلم‌های سینمایی مجوز‌ها و مجوز اکران داده شده بود. در حال حاضر، عمده فیلم‌هایی که درگیرش هستیم این است که می‌بینیم شورای نمایش امضا کرده و مجوز داده است و وزارت دیگر نوشته است که ان‌شالله اصلاحات انجام خواهد شد.

به گفته محمد‌مهدی اسماعیلی، دولت قبل در سیاست‌های هنری و تولید آثار نمایشی معتقد به نظارت پسینی و نظارت حداقلی بود. اینکه نباید در حوزه فرهنگ دخالت کرد و جمله معروف جان‌لاک که در صحبت‌های رئیس جمهور قبل دیده می‌شد که می‌گفت همه را به زور نمی‌توانیم به بهشت ببریم.

یاسر احمد‌وند هم معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه «دولت مردم» گفت: درحالی که در قانون تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راهبری عرصه فرهنگ، تاثیرگذاری، حمایت‌گری فعالان فرهنگ از وظایف اصلی این وزارتخانه است. در عرصه رسانه و مطبوعات، سینما، فعالیت هنری و عرصه‌های کتاب و نشر تلاش شده که مجدد این مرجعیت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بازگردد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برادران لیلا اکران فیلم اسکار 2022 فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه کننده فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است